BMW M Performance remmen komen in drie kleuren

BMW M Performance remmen komen in drie kleuren

4 5198

BMW heeft kortgeleden de BMW M Performane parts gepresenteerd. Bij dit pakket zitten ook een begeerlijk M Performance remsysteem voor onder andere de nieuwe BMW 3 Serie F30.

Dit systeem is door Brembo ontwikkeld en zal ook door dit merk worden geproduceerd. De klauwen zijn beschikbaar in drie kleuren: geel, oranje en rood. De aluminium voorklauwen zijn vast gemonteerde exemplaren met vier zuigers. Achter zitten twee zuigers per klauw. De schijven zijn geventileerd en zijn voorzien van gaten en sleuven in het oppervlakte. Dit heeft als voordeel dat het afgesleten remstof weg kan tussen de blokken en de schijven zodat er een beter wrijvingscontact is. De voorschijven hebben een diameter van 370 mm en achter 345 mm. De dikte van de schijven is respectievelijk 30 en 25 mm. Door de grootte van de schijven zijn minimaal 18″ velgen noodzakelijk.

De BMW M Performance remmen zijn vanaf maart 2012 verkrijgbaar bij de BMW dealer en niet af fabriek verkrijgbaar. De optionele BMW M Sport remmen zijn alleen af fabriek te krijgen en zijn herkenbaar aan de blauwe kleur. Deze hebben ook geen schijven met gaten en sleuven, alhoewel dat wel weer achteraf is te monteren.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 4600
video

2 2317

4 COMMENTAAR

  1. Kun je ze ook in het zwart of zilver krijgen? vindt het nogal een hoog Sjonnie gehalte hebben..

  2. Waarom zou je in godsnaam voor oranje remklauwen kiezen? Waarom zit de kleur blauw er eigenlijk niet tussen? Of is dat alleen voorbehouden aan de M5? Gelukkig heeft de m550d geen gekleurde opsmuk..

  3. Grappig, en tergelijk triest, vanmiddag bij een officiële BMW dealer geïnformeerd. Zij kennen het niet en kunnen de gekleurde remklauwen ook niet leveren dus.

Laat een reactie achter