BMW X5 (F15) laat meer van zichzelf zien

BMW X5 (F15) laat meer van zichzelf zien

0 1683

De nieuwe BMW X5 komt eraan, maar het testwerk is nog niet gedaan. In Zweden worden nog vele koude kilometers gemaakt om te zorgen dat de derde generatie X5 aan alle eisen voldoet.

Vanaf augustus 2013 moet de productie in de fabriek in Spartanburg (U.S.A.) op gang komen. En hoewel er al twee foto’s per ongeluk naar buiten zijn gekomen van het eindprodukt laat BMW de auto’s in het BMW testcentrum Arjeplog nog behoorlijk gecamoufleerd rondrijden. Op deze foto’s van Tesla-Blog is duidelijk de nieuwe lichttechniek en de gedeelde achterklep van de nieuwe BMW te zien.

BMW-X5-F15

Lines

De nieuwe X5 zal gelijk vanaf de introductie te krijgen zijn met het M Sportpakket, een X-Line pakket of een Luxury Line pakket. Zoals al eerder vermeld zal de nieuwe BMW X5 op technisch vlak sterke gelijkenissen vertonen met de BMW 5 Serie. Hierdoor kan er rond de 100 kg worden bespaard op het gewicht ondanks de grotere afmetingen. een deel van die gewichtsreductie komt op het conto van de inzet van kleinere motoren. Voor het eerst zullen er in een BMW X5 viercilindermotoren worden ingezet. Zowel diesel als benzine.

BMW-X5

Hybride

Uiteraard komen ook de gebruikelijke zes- en achtcilinders onder de kap. Er wordt ook gesproken van een Hybride met viercilinder diesel. Tweewielaangedreven X5-en zullen niet verschijnen. Alle uitvoeringen zullen beschikken over xDrive.

Bron en foto’s: tesladrivers.blogspot.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10218

2 8184

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter