Grootste BMW dealerschap ter wereld geopend

Grootste BMW dealerschap ter wereld geopend

1 3278

De BMW Group heeft ’s werelds grootste showroom voor BMW, MINI en Rolls-Royce Motor Cars en BMW motorfietsen in het Emiraat van Abu Dhabi geopend.

Abu Dhabi Motors, de  importeur in deze regio voor de BMW Group, heeft rond AED 300 miljoen (ca. 62 miljoen euro) geïnvesteerd in de nieuwe 35.000 m2 grote showroom. De bouw duurde drie jaar.

De nieuwe showroom werd officieel ingehuldigd door Ian Robertson, lid van de raad van bestuur van BMW AG, verantwoordelijk voor Sales en Marketing, Zijne Hoogheid Sheikh Hazza bin Zayed Al Nahyan, National Security Advisor en vice-voorzitter van de Abu Dhabi Uitvoerende Raad, en Arno Husselmann, General Manager van Abu Dhabi Motors, tijdens een exclusief evenement op dinsdagavond De opening werd bijgewoond door meer dan 1.000 gasten waaronder Graeme Grieve, vice-voorzitter voor Importeur Markten van BMW AG, Adrian Van Hooydonk, directeur van BMW Group Design en een groot aantal VIP’s en beroemdheden uit de regio, met inbegrip van mode-ontwerper Walid Atallah.

De uitgebreide faciliteit in Umm Al Nar herbergt aparte showrooms voor de drie premium automerken, BMW, MINI en Rolls-Royce Motor Cars en voor BMW motorfietsen. Meer dan 450 medewerkers werken in dit dealerbedrijf. In de nieuwe showroom kunnen klanten van alle merken elk model bekijken in verschillende kleuren en met verschillende optiepakketten. Dit is mogelijk omdat er meer dan 70 auto’s en 10 motorfietsen permanent zijn tentoongesteld. Dit zal worden aangevuld met een uitgebreid aanbod van jonge gebruikte voertuigen en een state-of-the-art-service ruimte die is uitgerust met de nieuwste technologiën. De werkplaats zal in staat zijn om onderhoud aan maximaal 120 auto’s tegelijk te plegen.

Dit BMW dealerschap herbergt ook uitgebreide winkels en boetieks, waar een uitgebreide selectie van BMW en MINI lifestyle artikelen en andere merchandise, maar ook originele BMW onderdelen en accessoires, te verkrijgen zijn. Film fans zullen niet teleurgesteld worden, er is een bioscoop waar ook nieuwe auto kunnen worden gepresenteerd. Een cafe, een Formule 1 race simulator en een speeltuin voor de kinderen maken de perfecte klantenservice die wordt aangeboden compleet.

Bron: BMW group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter