Kijkje in de keuken van de BMW dealer

Kijkje in de keuken van de BMW dealer

0 2715

Met ‘Backstage bij BMW’ krijgt je een kijkje achter de schermen bij de BMW dealer en leer je aan de hand van een aantal demonstraties alles over de innovatieve technologie van BMW.

Zaterdag 21 en zondag 22 juni worden bijzondere dagen voor BMW rijders. Onder het genot van een kopje koffie neemt de BMW monteur hen mee voor een kijkje onder de brug en hun eigen BMW. Tijdens deze kosteloze vakantiecheck legt de monteur dus alles uit over de auto. Een ideaal moment om al je vragen te stellen over de innovatieve technologie van jouw BMW. Een prachtige ervaring voor elke BMW liefhebber.

De BMW dealer ontvangt je graag voor een unieke en leerzame dag. Maak tevens gebruik van de kosteloze BMW vakantiecheck. Jouw BMW wordt gecontroleerd op twaalf belangrijke punten voor ultiem rijplezier deze zomer. 

thumb

Neem deel aan een uitgebreide rondleiding door de werkplaats en leer alles over werkzaamheden van de BMW monteurs. Tijdens de rondleiding zijn er een aantal demonstraties waar je aan kunt deelnemen; kijk mee tijdens het uitlezen van de boordcomputer(s). Ervaar met eigen ogen welke informatie de BMW sleutel bevat in de keyreader. Daarnaast laten ze zien welke apparatuur gebruikt wordt om snel en vakkundig banden te monteren. Ze leggen ook alles uit over de vooruitstrevende Runflat technologie. Kortom, een leuke, leerzame dag voor elke BMW rijder. Uiteraard kun je ook deelnemen aan de rondleiding zonder kosteloze vakantiecheck.

Meld je hier aan.

Bron: BMW Nederland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter