Nieuwe BMW 3 Serie Touring (F31) binnenruimte gespot

Nieuwe BMW 3 Serie Touring (F31) binnenruimte gespot

0 2402

Vandaag vindt de introduktie van de nieuwe BMW 3 Serie sedan plaats bij de Nederlandse BMW dealers. Over een half jaar is het de beurt aan de BMW 3 Serie Touring.

De auto is opnieuw gezien in tijdens de laatste testwerkzaamheden. Duidelijk is dat de voorkant natuurlijk geen verrassing meer is, maar de achterzijde is nog onbekend. Voor het interieur geldt hetzelfde.

Voorin is dat hetzelfde als de sedan, maar achterin zitten we natuurlijk met de achterbank die een iets andere funktionaliteit heeft. Op deze foto’s is de achterbank duidelijk te zien. Maar ook de daklijn van de D-stijl is aan de binnenzijde niet gecamoufleerd. De daklijn van de nieuwe BMW 3 Serie Touring is zeer aflopend zo te zien en de laatste stijl met een deel van de achterklep is best breed. Aan de rail van de rolhoes te zien zal deze ook automatisch weer naar beneden gaan als de achterklep of het ruitje gesloten wordt. Ook de Hofmeister knick is mooi te zien op de foto.

De achterzijde van de auto krijgt, als je goed door de camouflage heenkijkt dezelfde soort gedeelde achterlichten als de sedan. De achterklep staat schuin voor een sportieve lijn van de auto. Dit zal wel ten koste gaan van de binnenruimte, maar wij denken dat in zijn geheel de kofferruimte iets zal toenemen ten opzichte van de BMW 3 Serie sedan. De achterbumper is in het midden iets naar beneden doorgetrokken om de tildrempel lager te maken.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring wordt in de herfst van 2012 verwacht bij de BMW dealers. De officiële wereldpremière vindt plaats op de  AMI Leipzig in juni 2012.

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10213
video

2 4453

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter