Stiekeme foto’s nieuwe BMW M235i (23-10 UPDATE)

Stiekeme foto’s nieuwe BMW M235i (23-10 UPDATE)

1 2615

Aanstaande vrijdag zullen we officieel weten hoe de nieuwe BMW 2 Serie (F22) eruit gaat zien, maar er zijn nu opnieuw foto’s van de auto op internet verschenen. 

De foto’s komen van iemand die bij een besloten dealerpresentatie is geweest. BMW zal niet blij zijn met die persoon omdat de foto’s de auto niet mooi in beeld brengen. 25 Oktober zal BMW met heel wat mooiere plaatjes naar buiten komen die het model meer recht aandoen. Het gaat in dit geval om de BMW M235i. Eerder verschenen al de specificaties van de 2 Serie vroegtijdig op internet en daarin was te lezen dat de M235i een vermogen van 326 pk krijgt. De BMW 2 Serie wordt de opvolger van de 1 Serie Coupé.

2.2

Hiermee sprint de handgeschakelde versie in 5 seconden naar de 100 km/h. Wie kiest voor de achttrapsautomaat is 0,2 seconden sneller. Z’n topsnelheid is als vanouds weer begrensd op 250 km/h. Het gemiddeld verbruik is volgens gelekte documenten vastgesteld op 8,1 l/100 km. Wat ons opvalt is de bescheiden power-dome op de motorkap en de buitenspiegels in Ferric Grey.

Het is nog niet zeker op welke autoshow de BMW 2-serie debuteert. Het zou de LA Auto Show in november kunnen zijn, maar ook de NAIAS in Detroit van januari.

UPDATE: Er zijn nog twee foto’s bijgekomen. Eén van de achterzijde en één van het interieur. Te zien zijn L-vorige LED achterlichten en een bescheiden achterspoilertje die bij het M pakket hoort. Het interieur heeft veel van de BMW 1 Serie weg. We zien de sportstoelen en het nieuwe type M stuur.

Bron: 2addicts

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10210

2 17061

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter