Andy Priaulx krijgt sponsoring van Crowne Plaza Hotels

Andy Priaulx krijgt sponsoring van Crowne Plaza Hotels

0 1815

Gisteren werd bekend dat Bruno Spengler in de DTM gesponsord word door de BMW Bank. Vandaag werd bekend dat Andy Priaulx gesponsord wordt door Crowne Plaza Hotels.

Andy gaat de DTM dit seizoen rijden in de BMW M3 DTM van het Team RBM van Bart Mampaey. Ze hebben al samengewerkt in de WTCC de afgelopen jaren. Crowne Plaza Hotels heeft al zes jaar een samenwerking met BMW Motorsport, maar nu voor het eerst in de DTM.

Jens Marquardt (BMW Motorsport directeur): “Voor ons is het altijd erg belangrijk om langere tijd met onze partners samen te werken om zij aan zij overwinningen op het circuit te kunnen vieren. Hiervoor is de samenwerking met de InterContinental Hotels Group en Crowne Plaza Hotels & Resorts het perfecte voorbeeld. Van de wereldtitel in 2007 tot het winnen van drie titels in de GT-American Le Mans Series in 2011: samen hebben we al vele grote overwinningen behaald. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit ook het geval wordt in de DTM en in andere gezamenlijke projecten. Het is fantastisch om te kunnen bouwen op betrouwbare en succesvolle partners zoals IHG. “

Bron: bimmertoday.de

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14382

2 10218

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter