BMW Bank M3 DTM van Bruno Spengler in matzwart design

BMW Bank M3 DTM van Bruno Spengler in matzwart design

0 2073

BMW Bank GmbH, een van de leidende automotive banken in Duitsland, is de nieuwe partner van BMW Motorsport. Het bedrijf ondersteunt met zijn inzet BMW in de DTM en zal in 2012 prominent aanwezig zijn met de BMW Bank M3 DTM.

De raceauto wordt ingezet door het BMW Team Schnitzer en gaat met een buitengewone lakkleur in de elf DTM races van dit jaar. De in de motorsport zelden gebruikte exterieur kleur mat zwart in combinatie met witte vlakken voor sponsors valt op en maakt van de BMW Bank M3 DTM  een indrukwekkende verschijning. Bruno Spengler (CA) zal achter het stuur plaats gaan nemen.

“De BMW Bank past perfect bij ons DTM project”, zegt BMW Motorsport directeur Jens Marquardt. “Het bedrijf onderhoudt intensief contact met BMW klanten. Ik ben ervan overtuigd dat dit contact door de prominente aanwezigheid van de BMW Bank in de motorsport nog intensiever zal worden. Daarom verheeg ik me ten zeerste op de samenwerking met de BMW Bank.”

Spengler zegt: “Ik ben absoluut  enthousiast over het ontwerp van de BMW Bank M3 DTM.” Toen BMW zijn voertuig in 2011 voor de eerste keer presenteerde dacht ik al: Wow, dit Matt Black staat fantastisch. “Dat ik nu mag gaan racen met deze auto, maakt mijn enthousiasme over de eerste race in Hockenheim nog groter.”

Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14378

2 10214

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter