Belangrijke technische actie bij BMW

Belangrijke technische actie bij BMW

2 7593

BMW heeft zojuist een omvangrijke technische actie uitgeroepen. Doelwit is de jongste generatie BMW Baby Racer. Zo worden ook de jongste BMW fans serieus genomen.

BMW embleem

Bij een kwaliteitscontrole is gebleken dat het BMW embleem, dat op het stuur van de loopauto Baby Racer III geplakt zit, onder bepaalde omstandigheden los kan komen. Om te voorkomen dat een kind deze sticker onverhoopt zou kunnen inslikken, vragen wij kopers uit voorzorg onderstaande handelingen te verrichten: 1) Inspecteer of het BMW-logo op het stuurwiel van de Baby Racer III wel goed vast zit. 2) Is dat niet het geval? Dan kan de ‘Baby Racer III’ worden omgeruild voor een nieuwe bij de dealer waar die is gekocht.

Uiteraard zijn hier volgens de fabrikant geen kosten aan verbonden. De maatregel geldt alleen voor Baby Racers III die zijn geproduceerd tussen mei 2015 en december 2015. Modellen van eerdere productiedata zijn niet onderhevig aan het probleem. Helaas moet u er rekening mee houden dat nieuwe Baby Racers III niet eerder dan eind maart 2016 beschikbaar zullen zijn.

Bron: Auto, Motor und Sport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

  1. Hallo Oscar, een vraag heeft deze nieuwe baby racer nu eindelijk een kleinere draai cirkel gekregen??

Laat een reactie achter