Bijna zonder camouflage: BMW i3 (i01)

Bijna zonder camouflage: BMW i3 (i01)

2 1511

15 November staat hij bij de BMW i dealers. Het eerste model van het sub merk van BMW. De BMW i3. Bimmerfile.com heeft de auto gespot met nog maar heel weinig camouflage. 

De auto komt heel dicht bij het ontwerp van de Concept die we allemaal kennen. Alleen de doorzichtige portieren moeten het veld ruimen voor praktischere dichte exemplaren. Wel blijven de grote, aerodynamisch vormgegeven, 19″ lichtmetalen wielen. Als optie komen er ook sportievere versies, zoals op de BMW i3 Concept Coupé, beschikbaar.

i3.2

De BMW i3 (intern i01) zal in september op de IAA van Frankfurt officieel worden voorgesteld aan het publiek. De BMW i3 met eDrive technologie is een compromisloos duurzame auto die is ontworpen voor stedelijke gebieden. Puur aangedreven door elektrische energie en gebouwd als antwoord op de behoefte aan duurzame en emissievrije mobiliteit. Als optie is komt er ook een range extender beschikbaar waardoor de praktische bruikbaarheid aanmerkelijk vergroot wordt.

i3.1

Bron: bimmerfile.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10218

1 7277

2 COMMENTAAR

  1. Wat een lelijk ding. Wordt net zo’n flop als de Audi A2 (lijkt er overigens ook sprekend op). Alleen fiscale idioten die een dergelijk auto kopen. Doodzonde en dat terwijl BMW zulke mooie auto’s kan maken. Waarom moeten al die elektrische auto’s zo lelijk zijn? Volgens mij wil BMW ze zelf ook niet verkopen. Op naar waterstof.

Laat een reactie achter