BMW 1 Serie (F20) Performance

BMW 1 Serie (F20) Performance

1 3401

Eerder deze maand onthulde BMW de nieuwe BMW 1-serie (F20) ‘Performance Studie’ aan een selecte groep van individuen op een dealer event in Frankfurt, Duitsland. Deze speciale 1 Serie  is voorzien van een nieuwe lijn van performance onderdelen en zal volgende maand te zien zijn op de Frankfurt Auto Show.

Ditt model zal nu worden geïntroduceerd onder de Performance Studie badge.

Ter verbetering van het enigszins omstreden uiterlijk van de nieuwe F20 1 Serie, brengt BMW een reeks van exterieure veranderingen ontwikkeld onder de M-badge. De voorkant toont een agressieve M-Sport spoiler met grotere luchtinlaten dan normaal. De sportiviteit van dit model is ook verbeterd door de black-out nieren. Net als bij de vorige BMW 1 Serie tii uitvoering, zijn zwarte racestrepen over de auto van voor tot achter.

Aan de zijkant, heeft het Performance Studie model zwarte ‘schaduw’ velgen met gepolijste oppervlakken. Het two-tone thema is overgedragen op de dikke achterbumper met zwarte details. Het blijft op dit moment onbekend of een power upgrade zal worden opgenomen in de Performance Studie-pakket. We zullen meer weten over de 1 Serie performance tijdens de grootste Europese autoshow van het jaar, de IAA in Frankfurt.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10215

1 13571

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter