BMW 1 Serie Van en MINI Van

BMW 1 Serie Van en MINI Van

1 1473

BMW schijnt bezig te zijn met een concept car die voor opzien gaat zorgen. De BMW 1 Serie Van met, je leest het goed, voorwielaandrijving en dwars geplaatste motor. 

Deze BMW 1 Serie Van zou volgens Auto, Motor und Sport op de Paris Motor Show in oktober zijn debuut moeten maken. Door het ruimtebesparende ontwerp is hier, op een lengte van 4,20 meter, een serieuze concurrent voor de nieuwe Mercedes B-Klasse gecreëerd. De nieuwe BMW heeft ook een hogere zitpositie. Blijkbaar is daar toch vraag naar. Wij vonden de touring van laatst toch mooier.

Technisch deelt de BMW 1-serie Van het platform met de volgende generatie van de MINI (2013). Deze auto zal niet al te opvallend worden gewijzigd. Meer gemoderniseerd.

Maar het kan nog erger. En eerlijk gezegd hopen wij dat Auto, Motor und Sport deze impressie niet helemaal goed heeft. De MINI Van. Te verwachten vanaf 2014. Eerlijk gezegd lijkt dit een beetje op al die maffe creaties uit Japan. Of het MINI publiek hier op zit te wachten weten wij eerlijk gezegd niet. Deze MINI Van zou ook op basis van hetzelfde platvorm van de BMW 1 Serie Van gebouwd worden.

Bron en impressies: Auto, Motor und Sport.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10262

2 17107

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter