BMW 320i Coupé Mineralgrey Edition

BMW 320i Coupé Mineralgrey Edition

1 2236

De BMW 320i Coupé Corporate Lease Mineralgrey Edition fascineert met zijn exclusieve uitrusting en scherpe prijsstelling. Deze exclusieve uitvoering is er vanaf € 39.900,-.

Het exterieur is uitgevoerd in de nieuwe kleur Mineralgrey, de 18 inch wielen zijn uitgevoerd in spacegrau, de zijruiten hebben chroomlijsten en de buitenspiegels zijn in Oxid silver mat uitgevoerd. Hiermee ontstaat een heel eigentijdse en exclusieve bolide.

Het interieur straalt luxe uit met de lederen bekleding in Sattelbraun, Perlgrau of Zwart, het dashboard met navigatiesysteem en het exclusive antraciet Bambus hout. De standaard stoelverwarming in combinatie met de lederen bekleding is weldadig in de winter.

Natuurlijk is de Mineralgrey Edition standaard voorzien van uitrusting die het rijplezier veraangenaamt zoals automatische airconditioning, bluetooth telefooninstallatie, USB aansluiting voor de favoriete muziek van de iPod en spraakbediening op telefoon en navigatie. Parkeersensoren en een regensensor zorgen voor extra gemak en veiligheid.

De BMW 320i Coupé Corporate Lease Mineralgrey Edition is nu te bestellen bij uw BMW dealer en leverbaar zolang de voorraad strekt.

Bron: BMW Nederland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10264
video

2 4489

1 COMMENTAAR

  1. BMW’s vond ik altijd mooi als ze standaard waren. Ik bedoel dus zonder tuning. De laatste tijd zie ik dat BMW zelf steeds meer de weg kiest van het foutere tunewerk. Dit is weer een schrijnend voorbeeld van hoe het niet moet. Een prachtig gelijnde 3 serie coupe verprutsen met aluminium buitenspiegels en in remstofkleur gespoten velgen. Gelukkig hebben ze er geen M pakket opgeschroefd want dan had AC schitzel wel kunnen opdoeken.

Laat een reactie achter