BMW 5 Serie Exclusive Sport Edition (F10/F11) alleen voor Japan

BMW 5 Serie Exclusive Sport Edition (F10/F11) alleen voor Japan

0 3280

Kort voor het arriveren van de BMW 5 Serie LCI (facelift) brengt BMW een speciale uitvoering op de markt. De BMW 5 Serie Exclusive Sport Edition. Helaas alleen voor de Japanse markt.

De BMW 5 serie Exclusive Sport Edition is een op 300 exemplaren gelimiteerd model die leverbaar wordt als Sedan en Touring. Zoals gezegd alleen als Japanse uitvoering. Dat betekent automatisch dat al deze uitvoeringen het stuur aan de rechterkant hebben zitten. De BMW 5 Serie Exclusive Sport Edition is uitgerust met een M Sportpakket en 19″ lichtmetalen wielen styling dubbelspaak 351 M. De enige motoriseringen die geleverd worden zijn de 523i en de 523d. Die kennen wij hier alleen als 520i en 520d. Dus een viercilinder turbomotor met een cilinderinhoud van twee liter. Standaard heeft deze 5 Serie de achttraps automaat van ZF.

bmw-5-series-exclusive-sport-edition-6

Van binnen is de BMW 5 Serie Exclusive Sport Edition herkenbaar aan de M uitvoering. Elke auto heeft het Multifunctionele Instrumenten Display en een full-colour Head Up Display. Het geluid wordt geregeld via het Professional HiFi systeem. Het Dakota leer is uitgevoerd in Zimtbraun en de interieurlijsten zijn pianolak zwart. Het pakket wordt gecompleteerd door een “Exclusive Sport” plakaat bij de iDrive Controller.

De prijs van de BMW 5 Serie Exclusive Sport Edition begint bij 7,190,000 yen. Vraag me niet hoeveel dat in Europees geld is.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter