BMW en Brilliance hebben naam voor samenwerking

BMW en Brilliance hebben naam voor samenwerking

0 1713

Zhi Nuo, het nieuwe merk die BMW in samenwerking met Brilliance op de Chinese markt wil brengen, zal ook buiten China worden verkocht. Alleen bekt die naam niet zo lekker. Vandaar de naam ZINORO voor de buitenlandse markten. 

Deze naam is bekend geworden omdat worldcarfans.com aan een interne presentatiemap is gekomen waarin deze naam te lezen was. In deze presentatiemap is ook het logo van het nieuwe merk te zien. BMW zal binnenkort op de Shanghai Auto Show het nieuw merk lanceren. Op deze beurs zal Zinoro ook gelijk het eerste model presenteren. De auto zal van hoge kwaliteit zijn en voorzien zijn van moderne technieken. Over het uiterlijk van deze samenwerking is nog niets duidelijk.

ZINORO-BMW-Brilliance-

De verwachting is dat de auto die voortvloeit uit de samenwerking tussen BMW en Brilliance gebaseerd zal zijn op een van de auto’s die BMW nu al bouwt in China. De X1 en 3 Serie behoren daarbij tot de kanshebbers. Maar voordat het merk Zinoro ook daadwerkelijk hier in Europa te krijgen is zal er wel een tijd voorbij gaan. Als eerste zal het merk zich vooral op de Aziatische landen gaan richten. daarna komen de grootste groeimarkten aan bod en als laatste het altijd kritische Europa.

zinoro-from-bmw-brilliance-logo-2

Foto’s: worldcarfans.com en chinaautoweb.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter