BMW-App: Deel de mooiste autoroutes

BMW-App: Deel de mooiste autoroutes

0 1715

Veel bestaande digitale diensten gaan hun weg vinden naar de smartphone. Met de BMW-App ´The Ultimate Drive’ app hebben automobilisten die ook daadwerkelijk van sturen houden er weer een applicatie bij. Je kunt er namelijk (mooie) autoroutes mee uitwisselen.

In het buitenland is dat veelal anders, maar Nederland is een land waar een aaneenschakeling van uitdagende wegen een zeldzaamheid is. Ze zijn er wel, maar in mate. Bovendien is het zoeken naar zo’n lekkere stuurroute een tijdrovende zaak. En dan zijn er nog de mensen die deze allang voor je hebben uitgestippeld, jou daarvan graag op de hoogte willen brengen maar de middelen daarvoor beperkt zijn. Met BMW The Ultimate Drive app kan dat vanaf nu wel.

De nieuwe app van BMW is een soort digitaal uitwisselprogramma van favoriete autoroutes. Het delen van je favoriete stuurmansroute is simpel, claimt BMW. Volgens BMW kunnen gebruikers de routes voorzien van een score zodat andere gebruikers een indicatie krijgen van de kwaliteit van de geboden route. Routes kunnen ook verspreidt worden via Facebook en e-mail of ingevoerd worden in gebruikelijke navigatiesystemen.

BMW The Ultimate Drive app is gratis te verkrijgen voor de iPhone via de Apple Store of voor smartphones met het Android-besturingsysteem via Android Market.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10265

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter