BMW M3 DTM voorgesteld aan de fans

BMW M3 DTM voorgesteld aan de fans

1 1430

Na de kleuren introduktie op vrijdag heeft de BMW M3 DTM in het teken van het seizoeneinde van de DTM 2011 tienduizenden bezoekers vermaakt op de Hockenheimring.

Dirk Werner reed met de  „BMW M Performance Zubehör M3 DTM“ voor en na de DTM race een rondje over het circuit. Dit deed hij samen met een Audi en een Mercedes-Benz. De drie toekomstige concurenten gaven daarmee de fans en en de TV camera’s een blijk op het komende jaar.

BMW Motorsport Direkteur Jens Marquardt:,, Dit evenement was voor ons iets bijzonders. Al bij het ochtendgloren hadden zich al drommen mensen om onze auto verzameld en het is adembenemend om op deze manier de auto aan de fans te kunnen voorstellen. De reacties op onze auto waren doorgaans positief. Vandaag heeft ons een behoorlijke portie extra motivatie gegeven om binnen een half jaar op dezelfde plek goed te presteren.”

Dirk Werner:,, Om hier de demonstratierondjes te rijden was een geweldige ervaring. Ook al heb ik tijdens het testen al een aantal keren met de M3 DTM gereden, is het altijd bijzonder om tijdens zo’n evenement te rijden. Het kippevelmoment was zelfs in de auto te merken.

Bron: BMW  Motorsport en bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14378

2 10214

1 COMMENTAAR

  1. Onderhuids zijn die wagens allemala het zelfde, kunstof carbon carrosserie er op en klaar is kees, dat de beste coureur mag winnen zeker..

Laat een reactie achter