M3 DTM in oorlogskleuren

M3 DTM in oorlogskleuren

2 2146

Afgelopen vrijdag heeft Autohaus Krauth in Heidelberg de primeur gehad van de introduktie van de BMW M3 DTM in de bekende BMW Motorsportkleuren.

Uiteraard zullen niet alle M3 DTM’s tijdens de races volgend seizoen in deze kleuren te zien zijn. Doordat bepaalde teams natuurlijk aan de sponsorverplichtingen moeten voldoen en hierdoor de huiskleuren van die sponsor zal gaan dragen.

Jens Marquardt (BMW Motorsport Direkteur): “De fans uit de oude doos zullen ongetwijfeld de typische BMW M kleuren herkennen. Deze staat dicht bij de looks van de eerste BMW M3 uit de oude DTM serie. We zijn trots op dit design. Het staat voor traditie en moderne maatstaven. Het laat onze wortels zien, maar op een vernieuwende manier. De ontwikkeling van de auto gebeurde in nauwe samenwerking met de ingenieurs van het serie voertuig uitgevoerd. De recources van de BMW Group zijn indrukwekkend en de windtunnels uiterst modern. Dit, en de titelpartner BMW M Performance Zubehör, laten zien dat de hele onderneming betrokken is bij dit project.”

Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14395

2 10236

2 COMMENTAAR

  1. Koplampen en ook de Acterlichten zijn anders. Misschien worden deze ook leverbaar op de huidige 3 coupe?

Laat een reactie achter