BMW Motorsport krijgt de 100.000ste “like” op facebook

BMW Motorsport krijgt de 100.000ste “like” op facebook

1 1427

Slechts tien weken voor de eerste race van het DTM seizoen 2012 zijn de fans van BMW Motorsport op zijn best: afgelopen dinsdag klikte de 100.000ste fan op de “like” knop van de facebook pagina van BMW Motorsport.

Op deze Facebook pagina worden de fans een paar keer per week op de hoogte van gehouden van de laatste ontwikkelingen uit de wereld van BMW Motorsport. Ook vinden ze hier de nieuwste foto’s en exclusieve kijkjes achter de schermen van de verschillende BMW Teams.

“Ik ben erg blij met de reactie van de fans”, aldus BMW Motorsport directeur Jens Marquardt. “Natuurlijk merken we dat de terugkeer naar de DTM en onze andere projecten de BMW motorsport fans fascineren. Onze Facebook-pagina toont dit gevoel met concrete cijfers. 100 000 “likes” is een imposante waarde. Veel indrukwekkender dan het grote aantal fans is hun bereidheid om deel te nemen in de onze gemeenschap. Elke nieuwe post leidt vaak tot commentaar en levendige discussies tussen de fans. Dat laat zien hoeveel onze supporters zich kunen identificeren met BMW Motorsport”.

De Facebook-pagina is één van de vele informatieve en onderhoudende services door BMW Motorsport op het internet. Centraal platform is de officiële BMW Motorsport website. Naast het nieuws over de DTM, American Le Mans Series, de BMW customer-races en de Formule Talent Cup, biedt deze site achtergrondinformatie over Race auto’s, coureurs en teams. Recente video’s kun je vinden op het BMW Motorsport YouTube-kanaal. Ook is er ook een eigen Twitter-kanaal beschikbaar.

BMW Motorsport is bereikbaar via:

BMW Motorsport Website – www.bmw-motorsport.com

Facebook – www.facebook.com/bmwmotorsport

YouTube – www.youtube.com/bmwmotorsport

Twitter – www.twitter.com/bmwmotorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14406

2 10251

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter