BMW Upgrade Editions zijn langer leverbaar

BMW Upgrade Editions zijn langer leverbaar

0 1255

Wegens het succes van de Upgrade Editions biedt BMW nu deze rijk uitgeruste modellen nog tot 31 december aan. Dit aantrekkelijke aanbod geldt natuurlijk ook voor alle 20% bijtelling modellen.

Door de kosteloze upgrade wordt het rijplezier en het voordeel voor kopers van de meest gevraagde Business en Executive uitvoeringen nog eens extra vergroot. Al naar gelang het model kan het prijsvoordeel oplopen tot maar liefst € 5.777,-. Een completere, comfortabelere of luxere uitvoering is bijna ondenkbaar. Upgraden is mogelijk op de BMW 1 Serie (3- en 5-deurs), 3 Serie Sedan en de nieuwe Touring, BMW 5 Serie Sedan en Touring. Maar ook de nieuwe generaties van de BMW X1 en X3.

Kosteloos upgraden is bij BMW heel eenvoudig: wie nu een Business of Executive uitvoering van één van deze vijf modellen bestelt, krijgt zonder meerprijs een upgrade naar de uiterst complete Business + of High Executive uitvoering. Dan zijn soepel Dakota leder met fraaie stiknaden en Xenon verlichting met de voor BMW zo kenmerkende lichtringen voor rekening van BMW. En afhankelijk van het model ook bijvoorbeeld het breedbeeld navigatiesysteem, Park Distance Control voor moeiteloos inparkeren of verwarmde voorstoelen.

De Business uitvoering van bijvoorbeeld de BMW 1 Serie is al uitgerust met de meest geliefde opties van zakelijke rijders, waaronder Cruise Control met Active Braking, het Navigatiesysteem Business, een sportstuur, mistlampen voor en een middenarmsteun voorin. En de Executive uitvoering van de BMW 5 Serie heeft bovendien een Alarmsysteem klasse 3 en is voorbereid op uw Bluetooth telefoon en BMW ConnectedDrive.

Te veel om op te noemen, daarom laat BMW op hun website zien wat er nu allemaal tot de Business of Executive uitvoering behoort en wat Business + of High Executive daar nog aan toevoegt. Ook fiscaal is het bijzonder aantrekkelijk en de voordelige leasetarieven zullen u zeker aanspreken. Van de BMW 1 Serie 3- en 5-deurs en BMW 3 Serie Sedan vallen diverse modellen in de 20% bijtellingscategorie.

De Upgrade Editions beginnen met de 1 Serie vanaf € 27.365,- of via de leasemaatschappij vanaf € 525,- per maand. Geen moeilijke keuze, belangrijk is wel om het vóór 1 januari 2013 met de BMW dealer eens te worden.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter