Facelift BMW F10 5 Serie gespot

Facelift BMW F10 5 Serie gespot

0 2279

De huidige BMW 5 Serie is er weer een aantal jaren. En zoals gebruikelijk is het dan tijd voor een facelift (LCI).

De 5 Serie sedan en de 5 Serie GT zijn de eerste versies die gefotografeerd zijn tijdens het testwerk. Hiermee zijn de eerste signalen afgegeven dat het niet lang meer duurt voordat de LCI op de markt komt waarbij ook de touring en de M5 van mee profiteren.

Wij hebben aanwijzingen gekregen dat de productie van de nieuwe BMW 5 Serie in juli 2013 van start gaat. Hierna moet de auto rond augustus of september 2013 bij de dealers moeten staan.

Te zien zijn hoekerigere coronaringen in de koplampen zoals we die ook al tegenkomen op de laatste 3, 6 en 7 Serie te zien zijn. De spiegels hebben een sportievere schnit. Hierin zullen de zijrichtingaanwijzers in verwerkt zijn. De voor en de achterbumper zullen worden gewijzigd. Aan de voorkant zal dit het meest opvallen. Iets is er al te zien: boven de nieren zit een nieuwe lijn die boven de koplampen doorloopt. Dit geeft een iets agressievere look.  De besturing van de 5 Serie zal ook onder handen worden genomen. Niet het sterkste punt van dit model.  De 535i  krijgt waarschijnlijk de motor die de N55 vervangt. Deze motor krijgt zijn debuut in de nieuwe 4 Serie. De V8 wordt vervangen door de N63tü. Deze zit al sinds kort in de 550i GT en heeft 45 pk meer dan de oude N63.

Bij de M5 denken we dat de bumpers niet echt veranderd Zullen worden, maar dat deze sportlimousine alleen profiteert van de verlichting en de subtiele lijn over het front.

Bron bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter