BMW vloot begint aan London 2012

BMW vloot begint aan London 2012

1 1281

BMW Group, de officiële Automotive Partner van de London 2012 Olympische en Paralympische Spelen, heeft de eerste 40 auto’s afgeleverd die zullen worden gebruikt voor de Olympische Spelen en de Paralympische Spelen in Londen deze zomer.

De nieuwe BMW’s zullen deel uitmaken van een volledige vloot, die gebruikt zal worden door LOCOG om de Spelen mobiel te houden. De vloot bestaat uit elektrische, diesel en hybride auto’s, evenals een scala aan motoren en fietsen, en profiteert van BMW’s EfficientDynamics’ toonaangevende technologieën.

Tim Abbott, Managing Director of BMW UK: “De Olympische BMW vloot moet gevarieerd zijn om om te gaan met de complexe operationele eisen van de Spelen. We werden geselecteerd als partner op basis van ons vermogen om zo’n diverse vloot die de uitdagende lage emissie eisen, die door LOCOG zijn bepaald, zouden kunnen bereiken. De Olympische vloot zal onder meer bestaan uit onze toonaangevend efficiënte diesels, hybride, elektrische voertuigen en zelfs fietsen. Wij zijn er bijzonder trots op dat onze auto’s worden betrokken in de Londense Spelen van 2012 en zijn enthousiast om ze in full service deze zomer in deze opvallende ontwerpen te zien.”

In totaal zal BMW 4.000 voertuigen inzetten die zullen worden gebruikt als shuttles voor officials, media, personeel van LOCOG, vertegenwoordigers van het Nationaal Olympisch Commitee en sponsors.

Bron: BMW UK

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter