BMW X5 M Sport Edition voor bijzonder dynamische prestaties

BMW X5 M Sport Edition voor bijzonder dynamische prestaties

1 4057

In het voorjaar van 2012 zal het BMW X5 gamma worden aangevuld met een BMW M Performance Automobile, die naast een 280 kW/381 pk dieselmotor met innovatieve drie fasen turbo, ook voorzien is van een M sportonderstel en een bijzonder indrukwekkend en aerodynamisch geoptimaliseerde ontwerp. Tegelijk met de marktintroductie van de BMW X5 M50d, zal de nieuwe BMW X5 M-Sport Edition worden aangeboden voor alle verdere modelvarianten.

Dit zal bijdragen ​​aan een verdere verbetering van de uiterst krachtige en flexibele kenmerken van de Sports Activity Vehicle, waarbij de nadruk ligt op de visuele kwaliteiten. De M Sport Edition bestaat uit M uiterlijke kenmerken voor het optimaliseren van de luchtgeleiding, 20-inch M lichtmetalen, BMW Individual High Gloss Shadow Line, Xenon lampen (standaard op de BMW X5 xDrive50i en de BMW X5 xDrive40d) en Adaptive bochtverlichting. De BMW X5 xDrive50i is ook uitgerust met een pneumatische achterwiel ophanging met automatische niveauregeling.

Voor alle andere modelvarianten biedt de M Sport Edition een sportievere onderstel afstemming. De sportieve sfeer in het interieur wordt onderstreept door de M met leer beklede stuurwiel met schakelpeddels, BMW Individual antraciet hemelbekleding, BMW Individual interieurs sierlijsten in zwarte pianolak, dorpels uitgerust met de M-logo, roestvrij stalen pedalen en een M voetsteun voor de bestuurder. De M Sport Edition bevat ook elektrisch verstelbare sportstoelen. De nieuwe M alcantara/zwart nappa leder combinatie is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het M Sport Edition pakket.In de toekomst zullen er nog meer speciale uitrustingen, zoals een verwarmd met leer beklede M stuurwiel, beschikbaar komen op de BMW X5. Vanaf het voorjaar van 2012 zal de kleur variant Orion Silver metallic beschikbaar zijn als een nieuwe lakkleur.

Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

  1. Hallo Hee, dat ziet er dik uit! Hadden ze meteen al op de markt mogen brengen van mij. Mooie wijze om deze generatie BMW X5 uit te zwaaien

Laat een reactie achter