BMWblog.nl miniatuurspecial: de BMW M3 DTM

BMWblog.nl miniatuurspecial: de BMW M3 DTM

0 16698

Nadat we afgelopen weekend op het circuitpark Zandvoort hebben kunnen genieten van de DTM bolides, is het nu tijd voor iets anders. Het nieuwste schaalmodel van de BMW M3 DTM van Bruno Spengler.

Dit werkelijk schitterende model in de schaal 1:18 is van het welbekende Minichamps dat bekend staat om de perfecte detaillering. En dat is ze bij dit model ook weer gelukt. Het gaat hier om de BMW M3 DTM van DTM kampioen 2012 Bruno Spengler. De matzwarte lak is werkelijk foutloos uitgevoerd. Het enige wat open kan zijn de beide portieren waarna je een kijkje krijgt op de werkplek van de Canadees. Werkelijk elk detail is aanwezig. De motorkap en de achterklep kunnen helaas niet open, maar het voordeel hiervan is wel dat de naden mooi strak zijn.

IMG_3020

Alle stickers zitten recht en op de juiste plek. De velgen en Hankook banden zijn precies zoals op de echte auto. Ook zijn bij het openen van de portieren de uitlaten mooi te zien. Het leuke van de verpakking is dat je de voet ook kunt gebruiken als een sokkel waarop je de auto kunt tonen.

Sinds kort is dit schitterende model te verkrijgen bij je BMW dealer. Ook de BMW M Performance Parts M3 van Martin Tomczyk is binnenkort verkrijgbaar. De onderdeelnummers zijn 80 43 2 297 688 (Bruno Spengler) en 80 43 2 320 097 (Martin Tomczyk).

De prijzen van bijna €100,- liegen er niet om maar ze zijn het zeker waard.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14695

2 10397

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter