Breaking news! BMW 3 Serie

Breaking news! BMW 3 Serie

0 1677

F30post.com heeft het voor elkaar. De eerste foto’s van de ongecamoufleerde BMW 3 Serie (F30).

Beetje wazig maar hij is het echt. Een vrouw uit Spanje heeft deze plaatjes geschoten toen er een fotoshoot plaatsvond met de nieuwe 3 in de hoofdrol. Op de foto’s staat de auto in de kleur Mineral grey. Het interieur lijkt grijs maar kan ook beige zijn. Opvallend is dat het stuur en het dashboard ook deze lichte kleur heeft.

Duidelijk te zien is het head-up display die nu dus ook voor de 3 Serie beschikbaar komt. Ook het “losstaande” control display uit de 6 Serie vind een plek in de 3. Op de plek van de extra richtingaanwijzers, die trouwens in de spiegels zitten, kunnen we heel onduidelijk iets zien zitten. Het lijkt op typeplaatjes dat erop kan duiden dat ook de 3 Serie, in navolging van de nieuwe 1, uitrustings “lines” gaat krijgen. Verder valt op dat de koplampen mooi smal zijn en een redelijk hoekige grille te zien is. De achterlichten lijken zoals verwacht op die van de 5 Serie maar dan net iets anders van vorm.

Op motorisch vlak beginnen we met de 328i en de 335i. De 328i krijgt de N20 4 cilinder turbo motor en de 335i  de bekende 3.0 liter 6 in lijn turbo motor. Produktie begint in november 2011.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10222
video

2 4459

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter