Dirk Werner start 2012 in de E-Postbrief BMW M3 DTM.

Dirk Werner start 2012 in de E-Postbrief BMW M3 DTM.

0 1573

Dirk Werner zal komend seizoen plaatsnemen in een knalgele BMW M3 DTM. De opvallende bolide reed tijdens de wintertest in Estoril voor het eerst in de nieuwe kleurstelling maar nu heeft de fabrikant bekendgemaakt welke rijder achter het stuur van de E-Postbrief M3 DTM plaatsneemt.

De Deutsche Post is al jarenlang partner van de DTM en was afgelopen seizoenen opvallend aanwezig in het prestigieuze toerwagenkampioenschap. Zowel Audi als Mercedes-Benz reden met een knalgele bolide rond en komend jaar dus ook nieuwkomer BMW. Het seizoen begint eind april op het F1-circuit van Hockenheim. Dirk Werner komt uit voor het DTM Team Schnitzer.

,,De kleurstelling bevalt me erg goed”, aldus Werner. ,,De E-Postbrief BMW M3 DTM valt direct op en dat is in de autosport altijd positief. Zo weet de concurrentie direct met wie ze te maken hebben”. Motorsportdirector Jens Marquardt voegde toe: ,,De Deutsche Post is al jarenlang partner van de DTM. Het is fantastisch dat in 2012 één van de zes M3’s in hun kleuren aan de start staat. Als Duitse rijder is Dirk Werner de perfecte rijder voor deze bolide”.

Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14385

2 10227

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter