DTM kampioen rijdt met BMW M Performance Parts M3 DTM

DTM kampioen rijdt met BMW M Performance Parts M3 DTM

0 2377

De exacte verdeling van de BMW-rijders naar de zes BMW M3 DTM-auto’s begint nu echt vorm te krijgen: Martin Tomczyk (DE) zal in 2012 rijden met de BMW M Performance Parts M3 DTM. De auto, met het klassieke BMW M design, zal worden geleid door BMW Team RMG.

Het nieuws volgt op de recente aankondigingen dat Andy Priaulx (GB) in de Crowne Plaza BMW M3 DTM gaat rijden, terwijl Bruno Spengler (CA) het seizoen in de BMW M3 DTM Bank zal plaatsnemen. Dirk Werner (DE) zal achter het stuur van de E-POSTBRIEF BMW M3 DTM zitten.

Tomczyk is blij met zijn nieuwe materieel voor het 2012 seizoen. “Het is geweldig dat ik in de   BMW M Performance Parts M3 DTM mag rijden”,  zegt de regerend DTM-kampioen. “Het ontwerp van deze auto doet sterk denken aan de eerste generatie van de BMW M3, die echt zijn stempel heeft gedrukt op de autosport. Als jonge jongen stond ik in het Motodrom in Hockenheim om de BMW’s aan te moedigen. Dat maakt het des te leuker voor mij om plaats te kunnen nemen in een auto als deze”.

Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14382

2 10218

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter