Foto’s van kant en klare BMW i3 gelekt

Foto’s van kant en klare BMW i3 gelekt

1 2043

Nog een kleine week en hij wordt officieel voorgesteld, maar autoblog.nl heeft de eerste foto’s gevonden van de BMW i3 zonder een spoortje camouflage. Een auto waar door de hele wereld reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Er zijn geen echte verrassingen meer te zien of het moet de zwarte “motorkap” zijn. Er worden twee uitvoeringen getoond. Dit is te zien aan onder andere de andere wielen en de andere kleur. Dit kunnen twee verschillende lines zijn, maar ook met en zonder range-extender is mogelijk. Volgende week weten we meer over dit tweetal. Opvallend zijn de nieren met de blauwe randen erin en de blauwe lijst onder aan de portieren. De achterlichten zitten niet alleen in de achterklep maar er zit ook een deel in de bumper onderin.

BMW-i3-final-02

Van binnen zien we een dashboard dat is afgewerkt met een bijzondere houtsoort. Er zijn twee schermen te zien. Een display in het midden voor onder andere het multimediasysteem en één achter het stuur als vervanging van het klassieke instrumentarium. Je kunt ook mooi zien hoe dun de stoelen zijn. Vooral om gewicht te besparen maar ook om ruimte achterin te creëren.

Onder de voorklep is ruimte gecreëerd voor de laadkabels en kun je de ruitensproeiervloeistof bijvullen.

De BMW i3 beleeft zijn wereldpremière op 29 juli en wordt tegelijkertijd in Londen, Peking en New York onthuld. Hij wordt leverbaar vanaf 35.500 euro en is met een range extender verkrijgbaar vanaf 39.990 euro.

Bro: autoblog.nl

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10227

1 7278

1 COMMENTAAR

  1. De oplaadprocedure kan op drie manieren met een commerciele snellader,langs de openbare weg, of met de BMW wallbox thuis geinstalleerd, en tenslotte is er nog een noodset voor opladen uit een regulier stopcontact, dit is het snoer dat je op de foto in et voor compartiment van de auto ziet.
    Zo kan opladen varieren van 20 minuten tot wel 8 uur…. dat snoer zal dus wel altijd in de auto blijven!

Laat een reactie achter