BMW M5 met handbak

BMW M5 met handbak

0 1784

In de Verenigde Staten zijn ze gek op automaten. Lekker cruisen op de cruise control. Laat nu net voor de Amerikaanse markt BMW een M5 (E60) hebben gebouwd met een handgeschakelde versnellingsbak in plaats van de SMG.

En nu komt deze uitvoering ook beschikbaar voor de nieuwe M5 (F10). De auto is gespot tijdens testritten in Duitsland. Stefan Schnuse  maakte de foto’s en bij het interieur viel het pookje op. Geen DCT pookje, maar een gewone uitvoering. Wat opvalt is dat het een kort exemplaar is. Niet zo’n lange als bij de E39 M5. De knoppen ernaast voor o.a. de DSC en de EDC zijn groter en meer afgerond dan de exemplaren die bij een DCT bak zijn geplaatst. Ook geen bekerhouders omdat een McDonalds milkshake natuurlijk in de weg zit bij het schakelen.

Of deze uitvoering dit keer wel de oversteek naar Europa maakt is niet echt waarschijnlijk. Dit heeft ook te maken met de milieu eisen hier. Met een DCT is een lagere CO2 uitstoot te realiseren. Dit tot grote teleurstelling van vele liefhebbers. 

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14384

2 10222

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter