MINI “Find your adventure”

MINI “Find your adventure”

2 1433

De nieuwe MINI Coupé is misschien wel de brutaalste MINI die er ooit is geweest. Compact,vol vermogen. De ideale bondgenoot om het avontuur mee op te zoeken, elke dag weer.

De eerste coupés die in Nederland arriveren doen dat in stijl. Een stijl die past bij het avontuurlijke karakter van de auto, ze arriveren vanuit Engeland als flessenpost.

Deze week is de onlinecampagne `Find your adventure` voor de MINI Coupé van start gegaan. Binnenkort verwachten we dat er verschillende flessen met een miniatuur MINI aanspoelen langs de Nederlandse kust.
De vinders mogen als een van de eersten in Nederland in de MINI Coupé rijden en in een MINI over het circuit van Zandvoort racen. Als je het fimpje `liked` op de MINI Facebook-pagina wordt je tevens op de hoogte gehouden van de coördinaten waar de flessen zich bevinden. De eerste coördinaten zijn donderdag al bekend gemaakt. Kijk hier

Vergeet niet om deze bijzondere actie van MINI te delen met je vrienden en familie op LinkedIN, Twitter en Facebook. Hoe meer mensen op zoek gaan naar deze bijzondere flessenpost, hoe meer kans je maakt om binnenkort in die gave MINI Coupe te rijden! Deel deze campagne op Facebook, Twitter en LinkedIN. Stay Social!

http://www.youtube.com/watch?v=bsG-KORfzdE&feature=player_embedded

Bron: MINI Nederland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

  1. Misschien om die strand buggy mini aan te kondigen?, 😉 nee ff serieus, dit is een ver gezochte marketing actie..

Laat een reactie achter