My BMW Remote App voor Android

My BMW Remote App voor Android

0 3529

Het heeft lang geduurt maar het is eindelijk zover. My BMW Remote App is geschikt voor Android.

Heel lang was de App My BMW Remote alleen voor de Apple iPhone beschikbaar. Maar nu kunnen ook de klanten met een Android toestel over de BMW App beschikken. De App My BMW Remote is te downladen in de Google Play Android Store. De App komt optish en functioneel gezien overeen met de bekende iPhone App.

Het is nu dus mogelijk om, net als met de iPhone, ook met een Samsung Galaxy het licht of de claxon aan te sturen, alvast de standventilatie te starten of het voertuig te localiseren en de centrale vergrendeling te openen. En met Google Local Search kunnen ook POI’s in de buurt worden opgezocht en als eindbestemming in de navigatie worden gezet.

De volgende functies zijn beschikbaar:

– „Remote Door Lock & Unlock“ om de de deuren te vergrendelen of ontgrendelen via de smartphone.

-„Climate Control“ maakt het mogelijk om de binnentemperatuur in te stellen. Ook kun je hiermee de standventilatie en de standverwarming instellen of activeren.

-„Horn Blow“ en „Flash Light“ om de calxon of de verlichting kortstondig aan te sturen. Hiermee is de auto makkelijker te vinden op drukke parkeerplaatsen.

-„Last Mile Navigation“ om via de smartphone de laatste maximaal anderhalve kilometer te navigeren van de parkeerplek naar de eindbestemming.

-„Google Local Search“ om via de telefoon POI’s te vinden in de buurt van het voertuig en deze direct in het navigatiesysteem te laden.

Dr. Eckhard Steinmeier (leider BMW ConnectedDrive):,, Met deze nieuwste toevoeging reageren we op de recente groei in apparaten die gebruik maken van Android. Google Android is het snelst groeiende Softwareplatvorm voor Smartphones en tablets. Daaom zijn we blij dat we klanten met die dit syteem gebruiken nu ook deze funkties kunnen bieden.”

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10217

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter