Nieuw: BMW Value Service voor oudere modellen

Nieuw: BMW Value Service voor oudere modellen

0 3418

Om je BMW in topconditie te houden, is van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt nodig. Vanzelfsprekend kijkt je op dat moment kritisch naar de kosten en de uit te voeren werkzaamheden, zonder concessies te willen doen aan de kwaliteit.

Daarom is er BMW Value Service: heldere onderhoudspakketten, met vooraf inzicht in de uit te voeren werkzaamheden en de all-in prijs.
Deze onderhoudspakketten zijn specifiek ontwikkeld voor de BMW 1 Serie (E81/E87), de BMW 3 Serie (E90/E91) en de BMW 5 Serie (E60/E61) tot en met 2007.

Binnen BMW Value Service vindt je een compleet aanbod onderhoudspakketten, exact op maat voor het onderhoud waar jouw BMW zelf om vraagt. De onderhoudspakketten zijn namelijk gebaseerd op de meldingen die uw BMW zelf weergeeft in het dashboard over zijn servicebehoefte: Condition Based Service van BMW.

Conditioned Based Service: het onderhoudsysteem van BMW.
Iedereen gebruikt zijn auto anders. Veelvuldig gebruik van je auto in de stad heeft bijvoorbeeld een andere invloed op de motorolie en de remmen dan wanneer je vooral op de snelweg rijdt. Daarom heeft BMW in 2003 Condition Based Service geïntroduceerd. Jouw BMW houdt zelf de conditie en het peil van verschillende vloeistoffen en slijtagedelen in de gaten. De grote en kleine beurt kent de BMW dealer al sinds 2003 niet meer. Als de sensoren in de auto merken dat onderhoud nodig is, licht er een symbool van het bijbehorende servicepakket op in het dashboard.

All-in, Wat houdt dat in?
Op basis van het kenteken wordt een overzicht van alle BMW Value Service onderhoudspakketten voor uw BMW weergegeven. Bovendien krijgt je vooraf een heldere toelichting op de werkzaamheden die worden uitgevoerd en zijn de prijzen all-in, dus geen verrassingen achteraf. In de prijs van een onderhoudspakket is namelijk alles meegerekend: uurloon, plus de benodigde Originele BMW Onderdelen (met 2 jaar garantie). Ook inbegrepen: de deskundigheid van goed opgeleide BMW monteurs die perfect weten wat uw BMW nodig heeft. Zo blijft jouw BMW 100% origineel, voor behoud van rijplezier en restwaarde.

Of jouw BMW in aanmerking komt voor BMW Value Service kun je controleren op bmw.nl.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter