Nieuwe Limited Edition van de BMW M3

Nieuwe Limited Edition van de BMW M3

2 1749

Deze maand worden er in Groot Brittanië twee nieuwe Limited Editions van de M3 gebracht. Het gaat om de M3 Limited Edition 500.

Zoals de naam al zegt worden er van deze uitvoering in totaal maar 500 stuks gemaakt. Zowel in Coupé als Cabrio variant. De kleuren die leverbaar zijn komen overeen met de Engelse vlag: Imola Red, Mineral White of Santorini Blue. Op technisch gebied zijn er geen veranderingen ten opzichte van de standaard M3. Wel leuk is de met laser gegrafeerde lijst op het dashboard.

 

Naast de drie bijzondere buitenkleuren krijgt elke M3 Limited Edition 500 in donker chroom uitgevoerde nieren, zijgrilletjes en uitlaatpijpen. Ook wordt de buitenzijde afgemaakt met glanszwarte lijsten en 19″ hoogglans gespoten velgen.

BMW M3 Limited Edition 500 zal zijn uitgevoerd met sportstoelen in Novillo leer met contrasterende stiksels. Deze stiksels komen overeen met de buitenkleur van de auto. Imola Red met zwart leer met Mugello Red stiksels, Mineral White met Fox Red leer en zwarte stiksels en Santorini Blue met zwart leer en Tobago Blue stiksels. De interieurlijsten zijn uitgevoerd in piano glanszwart met het opschrift ‘One of 500’.

Hierbij heeft de auto een extra van 4.000 pond voor de prijs van 1.000 pond. Helaas komt de BMW M3 Limited Edition 500 niet naar Nederland. Terwijl wij toch dezelfde kleuren in onze vlag hebben…

Bron: BMW UK

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14401

2 10246

2 COMMENTAAR

  1. Reken maar dat dit een must have is voor collectors. Dit is de laatste BMW M3 met een ongeblazen v8 benzine motor.. Dit IS geschiedenis!

Laat een reactie achter