Nieuwe foto’s van BMW 3 Serie GT

Nieuwe foto’s van BMW 3 Serie GT

1 1462

De komende BMW 3 Serie GT (F34) is nog steeds zwaar gecamoufleerd. Toch zijn op de laatste spionagefoto’s nieuwe details te zien.

Op de foto’s van de nieuwe BMW 3 Serie GT waren altijd al een achterspoiler te zien. Maar op de laatste foto’s kunnen we toch herkennen dat het om een automatisch uitschuifbaar exemplaar gaat.

Deze komt net als bij de MINI Coupé en Roadster automatisch of per knopdruk omhoog om de downforce op de achteras te vergroten bij hogere snelheden. Het is mogelijk dat door de vloeiende daklijn deze maatregel noodzakelijk is om een goede wegligging te waarborgen.

Op de foto’s is ook een glazen panoramadak te zien die bijna net zo groot als het complete dak van de auto is. Dit geeft natuurlijk een heel ruim gevoel in het interieur.

Zoals het er nu naar uitziet staat de nieuwe BMW 3 Serie GT in het voorjaar van 2013 bij de Nederlandse BMW dealers in de showroom.

Bron: bimmertoday.de

Foto’s: Pixner/BimmerParts-Online.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10230
video

2 4465

1 COMMENTAAR

  1. Mooie lijn zo te zien!Ben heel benieuwd in tegenstelling tot Audi’s A5 Sportback zal dit niet bepaald het kleine broertje van de 5 GT worden denk ik..

Laat een reactie achter