Nieuwe BMW Brand Store in Parijs

Nieuwe BMW Brand Store in Parijs

0 2137

De BMW Group heeft vanavond officieel de deuren geopend van haar eerste nieuwe BMW Brand Store in het meest luxueuze gebied van Parijs, de Avenue George V.  De winkel is ontworpen door de bekende, luxe retail architect, Eric Carlson en zijn team van Carbondale Architecten en Version Architecten.

Met de feestelijke opening van de 800m2 grote BMW Brand Store tussen de luxe winkels, wil BMW een winkelend publiek te bereiken met als doel het merk beleven in hun eigen omgeving. De nieuwe winkel werd officieel ingehuldigd door Ian Robertson, lid van de raad van bestuur van BMW AG, Sales en Marketing BMW, samen met de architect, Eric Carlson, en het hoofd van BMW Frankrijk, Serge Naudin, evenals een groot aantal VIP-gasten uit Parijs. BMW George V markeert de lancering van een nieuwe generatie van de BMW Brand Stores. Maar ook het begin van een uitgebreid programma van de BMW Group, die het bedrijf  “Future Retail” noemt.

Met Future Retail heeft de BMW Group drie doelstellingen: op de eerste plaats, het aantal mogelijke contactpunten met klanten en prospects verhogen. Ten tweede de diensten en voordelen in de detailhandel te vergroten en ten derde de detailhandel te verbeteren op alle raakvlakken.

Daarom kunnen klanten een aantal nieuwe BMW en MINI winkelformules verwachten, maar ook verschillende initiatieven in de nabije toekomst tegemoet zien. Deze zijn onder andere, een nieuwe online aanwezigheid en sociale media activiteiten, alsmede een aantrekkelijker uiterlijk van de showroom. Bepaalde aspecten kunnen nu al worden ervaren, zoals een virtuele product presentatie die al geïmplementeerd is in BMW München en Zürich, maar ook bij MINI Westfield in Londen.

 

 Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter