Nieuwe BMW X5 foto’s op straat.

Nieuwe BMW X5 foto’s op straat.

1 8650

Van de nieuwe BMW X5 (F15), die voor 2014 staat gepland, zijn een aantal foto’s op straat beland. De kwaliteit is niet al te best maar ze lijken wel officiëel.

BMW-X5

De laatste tijd doken al vaker spionagefoto’s op van de nieuwe X5. De foto’s die we hier hebben bevestigen in elk geval een aantal stijlelementen de we al vermoedden. Zoals de koplampen die doorlopen tot aan de grille, die ook een stuk groter en breder is geworden. En ook de BMW Air Curtain techniek in de voorbumper die zorgt voor een verbeterde aerodynamica, is zichtbaar. Net als de side vents achter de voorwielen.

BMW-X5-F15

De achterkant heeft veel weg van de BMW X3. De Hofmeister knick is in een grotere vorm, net als de hele auto groter oogt. Het lijkt ons dat deze foto’s uit de BMW Product argumenten folder komen die speciaal bedoeld is voor BMW verkopers om zich het nieuwe model eigen te maken. Dit vermoeden wij door de aanwezigheid van de diverse pijlen die natuurlijk wijzen op bepaalde features van de nieuwe BMW X5. Ook de tekst rechtsbovenin doet ons sterken in dit vermoeden. Voor ons is het duidelijk: dit ís de nieuwe BMW X5.

De nieuwe BMW X5 staat gepland voor 2014.

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10218

2 8184

1 COMMENTAAR

  1. Knap hoe BMW de X5 een duidelijk eigen gezicht heeft gegeven. Wel pijnlijk dat dit uitlekt voordat de officiele introductie is.

Laat een reactie achter