Robert Doornbos achter het stuur van BMW M3 DTM?

Robert Doornbos achter het stuur van BMW M3 DTM?

0 2168

Robert Doornbos heeft zich gemeld bij het nieuwe DTM-team van BMW. De Rotterdammer aast al jaren op een stoeltje in de DTM en heeft nu zijn zinnen gezet op een zitje bij BMW Team MTEK, dat dit jaar in het Duitse toerwagenkampioenschap debuteert.

“Het begint wel weer te jeuken”, zegt Doornbos als hem gevraagd wordt naar zijn plannen om dit jaar weer te gaan racen. “Maar het moet wel in een kampioenschap gebeuren dat mij interesseert. Na een aantal jaren in de Formule 1 en IndyCars actief te zijn geweest, ben ik wel verwend geraakt als coureur, als het gaat om het niveau van de competitie en alles daarom heen.”

BMW-M3-DTM-Concept-

Doornbos ziet de DTM wel als een goede optie voor dit jaar. “De DTM trekt mij wel”, laat de voormalig coureur van Minardi en Red Bull weten. “Ik heb mijn diensten ook aangeboden bij het nieuwe BMW-team, dat geleid wordt door de Nederlander Ernst Knoors. Ik ken hem nog uit mijn Formule 1-tijd. Ik heb ze laten weten dat ik beschikbaar ben en dat ik graag eens met een DTM-auto zou testen.” Hij zou dan teamgenoot van de jonge Marco Wittmann kunnen worden, die al een stoeltje in de BMW bij het nieuwe team heeft weten te bemachtigen.

Of Ernst Knoors hierop in gaat is nog niet bekend. Voor ons Nederlanders en BMW-fans zou het het DTM kampioenschap in ieder geval een heel stuk interessanter kunnen maken.

Bron: GPupdate.nl

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14418

2 10260

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter