Nieuwe sponsor voor BMW DTM Team

Nieuwe sponsor voor BMW DTM Team

0 1542
Ice-Watch wordt premium partner van BMW Motorsport voor het DTM seizoen 2013. Marco Wittmann gaat met de MTEK BMW M3 DTM aan de start met een nieuwe hoofdsponsor.
P90115644
De Belgische horloge fabrikant Ice-Watch gaat in 2013 zijn debuut maken als sponsor in de DTM bij het BMW MTEK team. Marco Wittman, nieuw aangetrokken door BMW Motorsport, gaat rijden met nummer 21 en krijgt groot op de motorkap, het dak en de achterzijde het logo van Ice-Watch. Tijd speelt een cruciale rol in de DTM. Het verschil tussen overwinningen en verslagen worden bestaat uit fracties van seconden. Hierdoor is de sponsoring van Ice-Watch nog toepasselijker.
De BMW Motorsport horloge collectie bewijst nog eens dat het partnerschap tussen BMW en Ice-Watch een winnende combinatie is. Ice-Watch heeft in het kader van de partnerschap met BMW Motorsport een prachtige BMW Motorsport horloge collectie ontworpen.
P90115646
Marco Wittmann:,, De Ice-Watch BMW M3 DTM ziet er fantastisch uit. De eerste keer dat ik het design van mijn DTM auto voor 2013 zag was ik op slag verliefd.”
BMW doet dit seizoen met acht in plaats van zes BMW M3 DTM’s mee aan de DTM. Mercedes-Benz heeft juist bekend gemaakt met twee auto’s minder mee te doen. Hierdoor groeien de kansen voor BMW om in 2013 opnieuw de titel naar zich toe te halen.
Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14378

2 10214

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter