Nieuwe video’s van de BMW M550d xDrive

Nieuwe video’s van de BMW M550d xDrive

1 1790

Officieel wordt de BMW M Performance automobielen-lijn pas op de Autosalon van Genève gepresenteerd. Nu heeft BMW drie video’s van de nieuwe BMW M550d xDrive uitgebracht.

Op de video´s is de 381 pk sterke BMW 5 Serie mooi te bekijken van binnen en buiten. Ook is het geluid van de sterkste diesel van BMW ooit goed te beluisteren. Dit wordt binnenin de auto, net als bij de M5, wel geholpen door het audio systeem.

Aan de buitenzijde onderscheidt zich de M55od xDrive zich door een paar accenten ten opzichte van de gewone 5 Serie met M Aerodynamica pakket. De spijlen in de luchtinlaten van de voorbumper zijn, net als de buitenspiegels, in Ferric Grey uitgevoerd. Aan de achterzijde domineren een paar in donker chroom uitgevoerde uitlaatpijpen. Deze hebben dezelfde vorm als die van de V8 BMW 550i.

Het onderstel is aangepast aan de sportieve aspiraties van de BMW M550d xDrive. Deze auto is natuurlijk gepositioneerd tussen de standaard 5 Serie en de M5. Hier hoort natuurlijk een sportief M onderstel bij. Bij de M550 is dat altijd met een automaat en xDrive.

Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14382

2 10218

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter