Nog één keer BMW 5 Serie LCI

Nog één keer BMW 5 Serie LCI

1 6793

Er is weer een foto opgedoken van de nieuwe BMW 5 Serie. Of beter gezegd: de BMW 5 Serie LCI. Voorlopig laten we het hier even bij. 

Deze foto is geschoten tijdens een officiële fotoshoot van BMW en laat duidelijk het front van de gefacelifte 5er zien. Wij weten nu in ieder geval zeker dat de wijzigingen niet schokkend zullen zijn. De veranderingen zullen de F10 net weer een stuk frisser maken. Zelfs een stuk sportiever. In de voorbumper zit de vorm die van de BMW 3 Serie (F3x) komt. De koplampen zullen iets platter zijn en de coronaringen zijn aan de onderkant afgeplat als voor de optionele LED verlichting wordt gekozen. Deze optie is ook te zien op deze auto.  

w_BMW5series_cdauto_31113_1

Ook met Lines

De nieren zijn een stukje kleiner geworden en er zit een knik in. Vanaf de koplampen loopt er een vouw in het bumperdeel richting de grille. Onderin de bumper zitten in deze F10 chromen strips die erop kunenn duiden dat de nieuwe 5 Serie ook met verschillende lines komt. Verder lijkt het erop dat de richringaanwijzers niet meer uit zoveel LED’s bestaan als bij de vorige versie. En de zijknipperlichten zitten inderdaad in de spiegels.

f10-5-series-lci

F10 LCI en huidig model

Technisch wordt vooral aan de besturing geschaafd. Dit zal nodig zijn omdat er veel geklaagd is over de rechtuitstabiliteit bij hogere snelheden van de F10. Motorisch krijgt alleen de 550i een upgrade door het plaatsten van de N63Tü motor met 445 pk. Als basis komt er een 518d en de 520d zal voortaan ook leverbaar zijn met xDrive. De productie start in juli van dit jaar en in augustus staat hij in de showrooms.

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter