Online onderdelen bestellen bij BMW Classic

Online onderdelen bestellen bij BMW Classic

0 2738

Voor veel klassiekerrijders een groot struikelblok. Onderdelen vinden voor jouw speciale auto of motorfiets. Niet voor BMW klassiekers. Die kunnen terecht op de online shop van BMW Classic.

Vanaf 1 februari is het mogelijk om bij BMW Classic online onderdelen te bstellen voor je BMW klassieker. Onder klassieker wordt bij BMW verstaan dat het model 15 jaar uit produktie moet zijn. BMW Classic heeft nu een nieuwe online shop. Hiermee zijn snel en eenvoudig de goede onderdelen op te zoeken en te bestellen. Gewoon vanuit de luie stoel.

BMW Classic head of sales Ralf Vierlein zegt zelf dat dit de volgende stap is richting een betere klantgerichtheid en klanttevredenheid. Klanten kunnen via de site http://shop.bmw-classic.de de benodigde onderdelen opzoeken via een WEB ETK. Daarna kunnen ze gelijk besteld worden. Ook wordt er diverse informatie over de onderdelen gegeven, zoals op welke modellen ze zijn toegepast. De WEB ETK is gelijk in het Nederlands beschikbaar.

Op dit moment heeft BMW Classic meer dan 35.000 onderdelen op voorraad. Hele grote delen, gevaarlijke delen en electronische delen worden uitgesloten van deze dienst. Uiteraard kun je voor alle BMW Classic delen ook gewoon bij de dichtstbijzijnde  BMW dealer terecht.

De BMW Classic online shop zal voor het eerst worden voorgesteld op de Bremen Classic Motorshow. Deze vindt plaats van 3 t/m 5 februari 2012.

Bron: BMW Classic

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter