ALPINA B7 LCI gespot in Buchloe

ALPINA B7 LCI gespot in Buchloe

0 1938

Dat BMW druk is met de facelift voor de 7 Serie weten we natuurlijk al. Maar tegelijkertijd is ALPINA de auto al aan het verbeteren. De nieuwe ALPINA B7.

BMW werkt al jaren heel nauw samen met ALPINA. Dus als BMW met iets nieuws komt wordt het bedrijf van Burkhard von Bovensiepen er gelijk bij betrokken. Nu ook met de BMW 7 Serie die binnen kort een lichte facelift mag ontvangen. De heren uit Buchloe krijgen gewoon van BMW een gecamoufleerd model mee en passen hem naar eigen smaak aan.

ALPINA gaat met de auto subtiel te werk. Achterspoiler die we al kennen en een gewijzigde voorspoiler die wordt aangepast aan de gewijzigde BMW bumper. Achterbumper met gaten voor vier ovale uitlaatpijpen met een beste diameter. Waarschijnlijk van de firma Akropovic waar ALPINA de laatste tijd meer zaken mee doet. De aandrijving zal een 4,4 liter V8 zijn met meer dan 500 pk. Uiteraard voldoet deze motor weer aan nog strengere emissie eisen. Wij verwachten dat ALPINA deze nieuwe B7 in 2013 op de markt gaat brengen.

Bron: Auto, Motor und Sport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10397

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter