Rolls-Royce Ghost Six Senses Concept in China

Rolls-Royce Ghost Six Senses Concept in China

1 1178

Rolls-Royce heeft een unieke Concept meegenomen naar de Beijing Autoshow. De Rolls-Royce Ghost Six Senses.

Rolls-Royce Motor Cars presenteert de Rolls-Royce Ghost Six Senses. Een Bespoke luxe model op het allerhoogste niveau.

Wat direct opvalt aan de Rolls-Royce Ghost Six Senses is de speciale lakkleur Carrara White. Zodra je één van de portieren opent, worden al je zintuigen overspoelt met de ongekende luxe die het interieur van de limousine uitstraalt. De fraaiste houtsoorten als walnoten en eiken glimmen je volop tegemoet terwijl alle lederen bekleding niet luxer kan zijn.

Volgens Rolls-Royce topman Torsten Müller-Ötvös moet deze Six Senses een verrassing voor alle zintuigen zijn. Ook beschikt de Rolls over een uitzonderlijk audiosysteem, waarvoor de speakers in de hemelbekleding van het dak zijn weggewerkt. Het concept audio systeem in de Ghost Six Senses vult de ruimte met een prachtig geluid. Ook op het gebied van smaak heeft deze Rolls iets moois te bieden. Een Ghost Six Senses “coolbox” met de lekkerste drankjes. Hoewel het om een conceptmodel gaat, sluit een woordvoerder niet uit dat een aantal zaken straks in de productiemodellen terug te zien zal zijn.

Bron: Rolls-Royce

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10222

1 13571

1 COMMENTAAR

  1. Onverantwoord, zo’n slee in deze tijden van economische recessie, politieke crisis, en enorme begrotingstekorten, bezuiningsplannen en vallende kabinetten.. maar hij is wel mooi zeg, die Ghost Six Senses Concept!!:-)

Laat een reactie achter