Rolls-Royce weer in Nederland vertegenwoordigd

Rolls-Royce weer in Nederland vertegenwoordigd

1 2624

Nederland heeft weer een Rolls-Royce dealer. Cito Motors uit Eindhoven gaat het prestigieuze merk voeren en verwacht later dit jaar operationeel te zijn in een compleet nieuw onderkomen.

“De contracten met Cito Motors BV zijn afgelopen donderdag getekend”, legt Marissa van Laarhoven, General Manager van het Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven gedoopte dealerschap, uit. “De voorbereidingen gaan nu lopen en we willen in de tweede helft van dit jaar operationeel zijn. Rolls-Royce komt in een nieuwe showroom, waar we ook ons andere Engelse merk, Aston Martin, onderbrengen. De twee labels vullen elkaar perfect aan, want ze spreken een andere doelgroep aan. Onze expertise met Aston Martin helpt ons om de Rolls-Royce-cliêntèle in korte tijd een uitstekend en passende serviceniveau te bieden. Nu al bedienen we heel Nederland. Met gesloten trailers halen en brengen we auto’s van klanten.”  Cito Motors heeft al verbouwplannen en neemt hierbij gelijk de komst van Rolls-Royce mee.

Volgens Jolyon Nash, Sales and Marketing Director Rolls-Royce Motor Cars en Member of the Board of Management, is “Cito Motors een ervaren speler in het segment van de luxe automobielen. De locatie van het bedrijf is uitermate gunstig om onze klanten van dienst te zijn.” Hein van Laarhoven, directeur van Cito Motors: “Voor ons is het natuurlijk geweldig uitverkoren te zijn om dit absolute topmerk, icoon van stijl en succes, te vertegenwoordigen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de Spirit of Ecstasy een gezonde en duurzame zakelijke ontwikkeling in Nederland tegemoet gaat.”

De verkoop van Rolls-Royce lag afgelopen jaar op een recordniveau. Er werden meer dan meer dan 3.500 stuks wereldwijd afgezet, een plus van 31% ten opzichte van 2010.

Bron: Rolls-Royce/Autovisie

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

  1. Worden er waarschijnlijk te weinig van in verkocht in NL anders was het wel overgegaan naar BMW group nederland.

Laat een reactie achter