Special edition BMW M voetbalschoenen

Special edition BMW M voetbalschoenen

2 4312

PUMA, de officiële team- en racekledingsponsor van BMW Motorsport, introduceert de evoSPEED 1.2 BMW M. Deze speciale editie voetbalschoen is geïnspireerd op de snelheid en innovatie van de BMW M serie en ontworpen naar het stijlvolle design van deze geliefde BMW’s.

Er zijn slechts 535 exemplaren beschikbaar van deze limited edition voetbalschoen. Het aantal van 535 is een hommage aan de BMW M535i uit 1979. De voetbalschoen heeft alle technische innovaties en kenmerken van de PUMA evoSPEED 1.2 schoen en is ontworpen om spelers hun topsnelheid te laten bereiken zonder in te boeten op stabiliteit of comfort.

Puma-evoSpeed-BMW-Img5

Dit is mogelijk door het gebruik van lichte materialen in combinatie met een interne middenvoetondersteuning. Deze zogenaamde EverFit zorgt voor de juiste pasvorm bij het trekken van een sprintje. De zool is aangepast en voorzien van kleinere noppen waardoor de speler meer grip heeft en makkelijker kan bewegen op het veld. De binnenzool zorgt bovendien dat de druk op de voet gelijkmatig wordt verdeeld.

Deze special edition voetbalschoen van PUMA is uitgevoerd in het rood van de BMW M en is gemaakt van superzacht en ultradun microvezel materiaal. Aan de buitenkant van de schoen staat een witte PUMA Formstripe afgebeeld en aan de binnenkant staat de PUMA merknaam. De schoen heeft verder een aantal extra’s waaronder metallic zilveren features op de hiel en de lip. Het krachtige BMW M embleem zit aan de buitenkant van elke schoen en het BMW logo staat op de achterkant van de schoen.

Bron: elfvoetbal.nl

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

Laat een reactie achter