Tijdloos mooie BMW klassiekers

Tijdloos mooie BMW klassiekers

1 2187

In een exclusieve serie zijn tien BMW “sternstunden” in een scène gezet door kunstenaar Erik Chmil. Erik is een van de meest gerespecteerde automobielfotografen ter wereld.

De door hem vastgelegde modellen geven een indrukwekkend overzicht van BMW klassiekers uit verschillende decennia. Van de BMW 328 Roadster, via de BMW 328 Mille Miglia Coupé, de BMW 326 Cabrio, de legendarische BMW 507, de 503 Cabrio, de leuke Isetta, de 502 Cabrio, de BMW 3.0 CSi, de bloedmooie BMW M1 tot aande nieuwe BMW 6 Serie Gran Coupé. De foto’s laten het design en het karakter van elk model in twee aanzichten zien. Vijf detailaanzichten en twee panoramaformaten ronden de edities af.

,,Elk geportretreerd model weerspiegeld temperament, techniek en trends uit de desbetreffende tijd”, legt Johannes Seibert, leider Marketing Deutschland uit. ,,Vanuit dit perspectief zijn wij blij dat we samen met LUMAS dit inspirerende project konden realiseren. Deze portret serie laat de continue ontwikkeling en belangrijke kenmerken van het BMW design door de tijd heen zien.”

LUMAS laat de kunstwerken in verschillende formaten, deels gelimiteerd en gesigneerd, produceren. Ze zijn te verkrijgen in zowel de LUMAS Online-Shop als in de 16 LUMAS-Galerien.

Bron: BMW.de

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter