16 juni BMW Promotiedag

16 juni BMW Promotiedag

0 1840

Zondag 16 juni 2013 is het weer zover. Vanaf 11.00 uur is iedereen weer van harte welkom op de 6e BMW Promotiedag in het centrum van het Brabantse Sint Anthonis. Het anders zo rustige dorpje staat dan weer bol van het vele moois dat BMW te bieden heeft.

Van klassieke auto’s en motoren uit de rijke BMW historie, de sportieve M-uitvoeringen tot aan de nieuwste modellen. De dealerorganisaties zijn evenals voorgaande jaren weer vertegenwoordigd met vele nieuwe auto’s en motoren. BMW Nederland komt met een BMW M6 en BMW dealer Dusseldorp neemt de BMW X6 M in Carbon Black uitvoering mee.

BMW-Promotiedag-Sint-Anthonis-2011-066-1024x685

Freestyle

Mattie Griffin zal een spectaculaire demonstratie freestyle motorrijden op hoog niveau geven. Je zult verstelt staan wat er allemaal met een motorfiets mogelijk is.Wie denkt dat deze dag alleen voor auto- en motorliefhebbers is heeft het mis. De BMW Promotiedag is een dag voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich vermaken in de kinderhoek, er wordt voor de nodige entertainment gezorgd en wie wil kan gewoon even rustig bijkomen op het terras.

phoca_thumb_l__c8_7513

Altijd al eens op een BMW motorfiets willen rijden? Dit is je kans want voor de motorrijders onder ons is het mogelijk om een proefrit te maken op een van de BMW motoren die ter beschikking worden gesteld. Geïnteresseerd? Zorg dat je er tijdig bij bent want vol is vol. Vergeet niet om een helm en geldig rijbewijs mee te nemen.

Trek een BMW 1 Serie

De sportieve bezoekers onder kunnen meedoen met de 1 Serie Autotrek wedstrijd. Wie het snelste een BMW 1 Serie over een afstand weet te trekken kan hiermee prijzen winnen in de vorm van vrij te besteden waardebonnen. Voor meer informatie over dit geweldige evenement kijk je op www.bmwpromotiedag.nl.

Bron: bmwpromotiedag.nl

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter