35 jaar BMW M historie in Rotterdam te zien

35 jaar BMW M historie in Rotterdam te zien

0 1986

BMW Motorsport heeft in de afgelopen 35 jaar voor alle liefhebbers van puur rijplezier diverse bijzondere BMW M modellen ontwikkeld. Zonder uitzondering volbloed sportwagens voor de openbare weg. Niet zelden werden deze modellen echte iconen. Modelnamen als M1, M3 en M5 doen menig hart dan ook sneller kloppen.

Op zaterdag 21 juni worden twee nieuwe modellen van BMW M geïntroduceerd: de BMW M3 Sedan en de BMW M4 Coupé. En gelijk een mooi moment om te vieren dat BMW dealer Breeman onlangs door BMW AG is uitgeroepen tot BMW M dealer van het jaar! Breeman doet dat met een uniek BMW M event.

In het weekeinde van de introductie zal de showroom aan de Driemanssteeweg 130 te Rotterdam geheel ingericht zijn met een overzichtstentoonstelling rondom BMW M. Breeman heeft hiervoor een collectie van alle 50 (!) ooit door BMW M geproduceerde modellen bijeen weten te brengen. Grotendeels particulier bezit, allen in uitmuntende staat.

Naast de straatauto’s van BMW M zijn er ook diverse race uitvoeringen te bewonderen. Een unieke collectie die niet snel meer in deze omvang en samenstelling bijeen zal komen en alleen door medewerking van vele trotse particulieren tot stand kon komen. Voor de liefhebber een niet te missen tentoonstelling.

Iedereen is van harte uitgenodigd om op zaterdag 21 juni of zondag 22 juni tussen 10.00 en 17.00 uur langs te komen bij de BMW vestiging in Rotterdam. graag willen ze van te voren weten hoeveel mensen er komen dus je kunt je hier aanmelden.

Bron: Breeman.nl

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter