Amsterdam krijgt BMW i3’s als deeltijdauto

Amsterdam krijgt BMW i3’s als deeltijdauto

3 1955

De innovatieve BMW i3 wordt onderdeel van een autodeelproject in Amsterdam. 

Amsterdam heeft al verschillende autodeelprojecten op zijn naam staan. Naast landelijke initiatieven zoals Greenwheels en ConnectCar maakt de stad furore met Car2go, waarvoor elektrische smarts worden ingezet. Audi heeft met audi shared fleet aan de Amsterdamse Zuidas ook al een duit in het zakje gedaan. Spaces doet daar nu de BMW i3 bij.

BMW-i3-elautos-Amsterdam-547310cd84a56

Spaces is een verhuurketen van bedrijfsruimtes en biedt BMW i3’s en 1 Series aan in samenwerking met MobEazy. Om te beginnen wordt gestart bij de Spaces vestiging aan de Amsterdamse Zuidas. In april moeten er minstens tien i3’s beschikbaar zijn, later ook in andere steden van de Randstad. De i3’s kunnen worden gehuurd voor 30 cent per kilometer, los van het huurtarief vanaf 25 euro per twee uur. Daarnaast moet voor een abonnement en borgsom worden betaald.

21253af

Zakelijke klanten

De dienst richt zich op medewerkers aan de Zuidas die geen leaseauto hebben, met het OV naar het werk reizen maar wel een aantal keren per maand een afspraak buiten de deur hebben. Daarnaast kunnen ze, wanneer ze op de werklocatie zijn, gebruik maken van e-scooters en e-bikes die op de locatie aanwezig zijn. De werkgever ontvangt aan het einde van de maand een overzichtelijke factuur met alle mobiliteitskosten.

Je kunt je aanmelden voor Mobeazy via de volgende link.

Bron: www.mobeazy.nl/

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 14931

3 COMMENTAAR

Laat een reactie achter