BMW 2 Serie Gran Coupé in 2015?

BMW 2 Serie Gran Coupé in 2015?

2 3738

De Duitse media is al druk aan het speculeren in hoeverre de nieuwe BMW 2 Serie zal worden uitgebreid. Er komt sowieso een Coupé en een Cabrio aangezien die al zijn gespot. Maar is ook er ruimte voor een BMW 2 Serie Gran Coupé?

2015-bmw-2-series-gran-coupe-rendering-released-56907-7

Volgens AutoBild is de 2 Serie Gran Coupé gepland voor 2015. De nieuwe BMW 2 Serie, die in feite de twee-deurs versie van de 1 Serie wordt, zal dus zowel Coupé en Cabrio in 2014 op de markt komen. Er is echter ook de mogelijkheid dat de 2 Serie als een Gran Coupé komt in een poging van BMW om de Mercedes-Benz CLA en de Audi A3 sedan te beconcureren. Ook xDrive en een Plug-In Hybride horen tot de mogelijkheden. In de basis blijft elek BMW 2 Serie straks achterwielaangedreven in tegenstelling tot de nieuwe 1 Serie. Die wordt op basis van de MINI III een voorwielaandrijver. 

M2 Gran Coupé

Zoals we al weten van de 6 Serie Gran Coupé wordt dat een auto met meer premium-uitstraling dan de standaard vierdeurs versies en zijn design combineert strak ogende coupé styling met vier praktische zitplaatsen. Om de auto familie vriendelijker te maken zal de kofferruimte iets groter zijn en voor mensen met een beetje meer haast komt er misschien een M2 Gran Coupé. Deze BMW 2 Series Gran Coupé impressie van het Duitse AutoBild is alles wat we tot nu toe hebben, maar we houden onze ogen open om het gelijk hier te vermelden. 

Bron: AutoBild

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 8312

2 14820

2 COMMENTAAR

Laat een reactie achter